Αφρολέξ - Υλικά Γέμισης Μαξιλαριών 

 

Τα μαξιλάρια είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της διακόσμησης και της άνεσης του κάθε χώρου. Το στοιχείο που καθρεφτίζει την αισθητική του στο εσωτερικό ή εξωτερικό του περιβάλλον. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για να κατασκευάσουμε και να γεμίσουμε ένα μαξιλάρι. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές από αυτές.

⦁ Mεταξοβάμβακο:100% φυσικό και υποαλλεργικό υλικό το οποίο προέρχεται από τό φυτό kapok .Μαλακό και δροσερό τό καλοκαίρι. Με την χρήση προσαρμόζεται sτο σχήμα του αυχένα και του κεφαλιού

⦁ Βαμβάκι: 100% φυσικό και υποαλλεργικό υλικό το οποίο αντιστέκεται στη μούχλα και τα ακάρεα. Είναι εξαιρετικά υγροσκοπικό και συνεπώς απορροφά τον ιδρώτα.Επίσης είναι πολύ ανθεκτικό, δροσερό, προσαρμόζεται πολύ καλά στο σώμα.

⦁ Πούπουλο: Εξαιρετικά μαλακό υλικό κάτι που το κάνει εύπλαστο έτσι ώστε να έχουμε περισσότερη στήριξη στα σημεία που επιθυμούμε.

⦁ Μικροίνα (microfiber): Νέας τεχνολογίας υλικό που μιμείται τις ιδιότητες του πούπουλου χωρίς τα μειονεκτήματα του.Είναι κατάλληλο για όσους έχουν αλλεργία στα πούπουλα.

⦁ Σιλικονούχος Πολυεστέρας - Comforel: Ιδανικό για μαξιλάρια ύπνου, φιγούρας αλλά και για χειροποίητες μικροκατασκευές και κουκλάκια. Πλενόμενο και 100% υποαλλεργικό.

⦁ Αφρολέξ-Foam: Υλικό κατάλληλο για μαξιλάρια επίπλωσης (καρέκλες-καναπέδες-πολυθρόνες-έπιπλα βεράντας),μαξιλάρια δαπέδου και για στρώματα.Αναλόγως την εφαρμογή για την οποία το χρειαζόμαστε, χρησιμοποιούνται επιπλέον χημικά πρόσθετα για την επίτευξη των επιθυμητών χαρακτηριστικών (π.χ ελαστικότητα). Το αφρολέξ μπορεί να είναι εύκαμπτο, μαλακό ή σκληρό.

⦁ Αφρολέξ τρίμα:Κατάλληλο για γέμιση σε μαξιλάρια επίπλωσεων, μαξιλάρες πατώματος και για σαλόνια - καναπέδες μπαμπού.

 
 
 
 
 
Στρώματα - Art Strom Αρναούτη
 
Λ. Αγίου Δημητρίου 127
173 43 Άγιος Δημήτριος
 
Τηλέφωνο: +302109701353
 
Κινητό τηλέφωνο: +306942555812
 
Φαξ: +302109702013