Ανατομικά Στρώματα - Art Strom Αρναούτη

 

Pocket Memory

 
 
Pocket Memory Ανατομικό Στρώμα
 
 
 
To POCKET MEMORY αποτελείται από ανεξάρτητα ελατήρια και ένα επιπλέον στρώμα Memory Foam για περισσότερη στήριξη, άνεση,ανακουφιστικό και δροσερό ύπνο.

Το memory foam ουσιαστικά αγκαλιάζει το σώμα σας με τον πιο ιδανικό τρόπο προσφέροντας σωστή υποστήριξη σε κάθε σημείο του σώματος .

 
 
 
 
Δύο άνθρωποι μπορούν να κοιμηθούν με απόλυτη άνεση , καθώς το στρώμα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους και απορροφά ακαριαία την αντίδραση της κίνησης.

Περιέχει πλευρικό φερμουάρ για επιβεβαίωση της γνησιότητας και καταλληλότητας των υλικών, αεραγωγούς για τον καλό εξαερισμό του στρώματος καθώς και χειρολαβές.
 

Pocket Special

 
 
Pocket Special Ανατομικό Στρώμα
 
 
 
To POCKET SPECIAL αποτελείται από ανεξάρτητα ελατήρια τα όποια προσφέρουν ελεγχόμενη ανατομική συμπεριφορά αναλόγως το βάρος κάθε σημείου του σώματος προσφέροντας έναν υγιεινό και ξεκούραστο ύπνο.

Περιέχει πλευρικό φερμουάρ για επιβεβαίωση της γνησιότητας και καταλληλότητας των υλικών, αεραγωγούς για τον καλό εξαερισμό του στρώματος καθώς και χειρολαβές.

 
 
 
 

Φυσικό Latex

 
 
Ανατομικό Στρώμα από Φυσικό Latex
 
 
 
Παγκοσμίως γνωστά τα στρώματα λάτεξ (φυσικό προϊόν)!

Το στρώμα Latex προσφέρει ένα υγιεινό και αναβαθμισμένο ύπνο, τοποθετώντας το στην κορυφή της κατηγορίας των στρωμάτων!

Το ύφασμα Bamboo (από καλάμια) ή Aloe Vera αποσπάται από το στρώμα για την πλύση του.

 
 
 
 

Παιδικά Στρώματα

 
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φυσικών και αντιαπεργιακών υλικών με τα όποια μπορούμε να συνθέσουμε μαζί και να κατασκευάσουμε το κατάλληλο βρεφικό στρώμα.
 
 
 
 
 
Στρώματα - Art Strom Αρναούτη
 
Λ. Αγίου Δημητρίου 127
173 43 Άγιος Δημήτριος
 
Τηλέφωνο: +302109701353
 
Κινητό τηλέφωνο: +306942555812
 
Φαξ: +302109702013