1. Γενικά

1.1. Η  “ARTSTROM” είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα λιανικού εμπορίου (e-shop) που χρησιμοποιείται από την εταιρεία μας “ART STROM” με σκοπό να παρέχει στους πελάτες μας την δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών των προβαλλομένων προϊόντων, κατόπιν διαδικτυακής παραγγελίας, πάντα με την επιφύλαξη της επάρκειας αποθεμάτων.

1.2. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα προσφέρεται από την ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Χ. ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ» ART STROM, ΔΟΥ: ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΦΜ: 163962705, ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, η οποία εδρεύει επί της Λ. Αγίου Δημητρίου 127, Τ.Κ. 17343, Άγιος Δημήτριος, με τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 2109701353 και ηλεκτρονική διεύθυνση info@artstrom.gr

1.3. Η χρήση της ιστοσελίδας μας από τους χρήστες απαιτεί την πλήρη και ανεπιφύλακτη συμφωνία και συμμόρφωση των χρηστών με τους παρακάτω όρους καθώς επίσης και με τις πολιτική της εταιρείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ο χρήστης οφείλει να διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η εταιρεία μας στην παρούσα ιστοσελίδα πριν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της. Ο χρήστης οφείλει να διαβάσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις πολιτικές της ιστοσελίδας μας λόγω πιθανών αλλαγών. Στην περίπτωση που δεν συμφωνεί με τα όσα προβλέπονται στα εν λόγω κείμενα οφείλει να μην χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της εταιρείας μας καθώς η χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της εταιρείας θα σημαίνουν την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων για την χρήση της ιστοσελίδας και των πιθανών εμπορικών συναλλαγών καθώς επίσης και όλων των πολιτικών που ακολουθεί η εταιρεία μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, της χρήσης cookies κλπ.

1.4. Η “ART STROM” ενδέχεται από καιρό εις καιρόν να τροποποιεί τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις όσο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να διαβάζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τις συναλλαγές σας με την εταιρεία μας κάθε φορά πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά ή παραγγελία από το κατάστημά μας.

  1. Αντικείμενο και Υπηρεσίες.

2.1. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας προβάλλουμε τα προϊόντα μας, τα οποία διατίθενται προς πώληση και ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αναζητήσει το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές του ανάγκες και να προχωρήσει σε παραγγελία και αγορά.

2.2. Η “ART STROM” δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να μαθαίνουν πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις νέες προσφορές προσφέροντάς τους την επιλογή να εγγραφούν στο δελτίο ενημέρωσης (newsletter) της εταιρείας. Ο χρήστης πρέπει να δώσει οικειοθελώς τα προσωπικά στοιχεία, όπως αυτό προβλέπεται και από την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας, που απαιτούνται για την αποστολή δελτίου ενημέρωσης.

2.3. Η “ART STROM” μπορεί οποτεδήποτε κρίνει απαραίτητο να συμπεριλαμβάνει πρόσθετες υπηρεσίες σχετικά με τα προϊόντα που εμπορεύεται είτε με την προσθήκη νέων προϊόντων είτε με άλλον τρόπο (π.χ. προσφορές).

  1. Γενικές υποχρεώσεις και δικαιώματα.

3.1. Η “ART STROM” είναι ελεύθερη να επιλέγει τα προϊόντα που προβάλλει στον διαδικτυακό της χώρο και διατηρεί κάθε δικαίωμα για την τροποποίηση της ιστοσελίδας ανανεώνοντας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας τα προϊόντα που εκτίθενται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Τα ίδια δικαιώματα διατηρεί η εταιρεία και στην τιμολογιακή της πολιτική, αλλά και στις πρόσθετες υπηρεσίες (τυχόν προσφορές κλπ.).

3.2. Το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων και κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της “ART STROM”.

  1. Έκταση ευθύνης.

4.1. Η “ART STROM” καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση των προϊόντων της. Σε καμία όμως περίπτωση δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις.

4.2.  Στα πλαίσια των συναλλαγών (και με την επιφύλαξη του όρου 7 – Όροι Ακύρωσης) η “ART STROM” δεν φέρει καμία ευθύνη ανεξαρτήτως λόγου για πιθανές ζημίες που δύναται να προκύψουν στον χρήστη από ακυρώσεις παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσής τους.

4.3. Η “ART STROM” σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για κακόβουλα λογισμικά που πιθανώς να βλάψουν την ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη είτε αυτά ζημίωσαν την ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη κατά την επίσκεψη της παρούσας ιστοσελίδας είτε άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μεταφέρθηκε ο χρήστης μέσω συνδέσμων, υπερσυνδέσμων ή τυχόν διαφημιστικών.

  1. Κόστος – Διαδικασία – Τρόποι Πληρωμών.

5.1. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην πλατφόρμα μας, ο χρήστης ενημερώνεται για τα προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα καθώς επίσης θα είναι σε θέση να διαβάζει μία σύντομη περιγραφή του προϊόντος καθώς και την τιμή αυτού στην αντίστοιχη θεματική ενότητα ή στην ξεχωριστή καταχώρηση του προϊόντος. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας η “ART STROM” ζητάει από τον ενδιαφερόμενο χρήστη τα απαραίτητα στοιχεία (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής – στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) για την πληρωμή και την μεταφορά του προϊόντος (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.).

5.2. Η χρηματική καταβολή του αντιτίμου θα γίνεται είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα είτε με χρηματική μεταφορά μέσω τραπέζης στο ΙΒΑΝ της εταιρείας μας. Η κατάθεση του ποσού μπορεί να γίνει στον ακόλουθο λογαριασμό της εταιρείας μας:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αριθμός Λογαριασμού: 0171 0380 0060 3814 6058 662

IBAN: GR72 0171 0380 0060 3814 6058 662

5.3. Για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ο χρήστης θα μεταφέρεται μέσω υπερσυνδέσμου (hyperlink) σε μία ασφαλή πλατφόρμα για την ολοκλήρωση της αγοράς στην οποία θα ζητούνται στοιχεία απαραίτητα για την ολοκλήρωση της πληρωμής όπως ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της κάρτας, καθώς επίσης και ο τριψήφιος (3ψήφιο) αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος αυτής. Τα στοιχεία που θα ζητηθούν από τον χρήστη δεν συλλέγονται σε καμία περίπτωση από την «ART STROM» και δεν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας ως προσωπικά δεδομένα από την εταιρεία μας. Για περαιτέρω πληροφορίες σας παραπέμπουμε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζει η εταιρεία μας.

5.4. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν πάντα τον χρήστη και θα χρεώνονται επιπλέον στο τελικό ποσό των αγορών. Το ποσό που θα καλείται να πληρώσει ο ενδιαφερόμενος χρήστης δεν είναι σταθερό και εξαρτάται ανάλογα του όγκου των εμπορευμάτων. Για τον λόγο αυτό ο χρήστης θα ενημερώνεται για το ποσό που πρόκειται να χρεωθεί πριν την καταβολή του αντιτίμου των προϊόντων.

5.5. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ. Η “ART STROM” διατηρεί το δικαίωμα ανά περιόδους και για σκοπούς εμπορικής διαφήμισης να εξασφαλίζει χαμηλότερες τιμές για τους πελάτες της σε συγκεκριμένα προϊόντα. Η προσφορά θα ισχύει όσο αυτή βρίσκεται ενεργή στην ιστοσελίδα και ο χρήστης θα πρέπει να πραγματοποιήσει την παραγγελία του πριν την λήξη της.

  1. Αποστολή και παραλαβή.

6.1. Η “ART STROM” ενημερώνει τους πελάτες της για τα στοιχεία κάθε παραγγελίας μόλις αυτή καταχωρηθεί ηλεκτρονικά από τον χρήστη. Η εταιρεία μας προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και την έγκαιρη και ασφαλή παράδοσή τους στον πελάτη.

6.2. Η διανομή των προϊόντων από τους συνεργαζόμενους μεταφορείς δεν είναι σταθερή και ποικίλλει ανάλογα με τον τόπο παράδοσης και τον όγκο των προϊόντων. Η διανομή των προϊόντων θα ξεκινάει μετά την εμφάνιση της πληρωμής.

6.3. Τα προϊόντα μας πριν την αποστολή τους υπόκεινται σε σχολαστικό και ποιοτικό έλεγχο. Στην περίπτωση που θεωρείται ότι έχετε λάβει ένα ελαττωματικό προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το αρνηθείτε και να ζητήσετε την άμεση αντικατάστασή του αφού πρώτα έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και με την προϋπόθεση ότι η συσκευασία είναι άθικτη. Λόγω των ανωτέρω σας παρακαλούμε να ελέγχετε το προϊόν και την συσκευασία του κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας.

6.4. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται έπειτα από ειδική παραγγελία θα αποστέλλονται στον χρήστη μετά την κατασκευή τους. Ο χρόνος αναμονής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την διαθεσιμότητα των υλικών και τον απαιτούμενο χρόνο κατασκευής.

  1. Όροι Ακύρωσης και Επιστροφών.

7.1. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ακυρώσει εγκαίρως την παραγγελία που πραγματοποίησε προς την εταιρεία μας εντός της ίδιας ημέρας. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής και λοιπά έξοδα που μπορεί να προκύψουν από την υπαναχώρησή του.

7.2. Στην περίπτωση όπου ο χρήστης ακυρώσει την παραγγελία εγκαίρως βάσει του όρου 7.1. έχει το δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων του ή να ζητήσει την πίστωση αυτών για την αγορά άλλου προϊόντος.

7.3. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται ανάλογα με την πολιτική της εκάστοτε τράπεζας. Αιτήματα ακυρώσεων και επιστροφών χρημάτων δεν θα γίνονται αποδεκτά αν: α. οι αγορές πραγματοποιήθηκαν σε περίοδο εκπτώσεων ή με την χρήση κάποιου κουπονιού προσφοράς ή άλλης παρόμοιας μεθόδου προώθησης προϊόντων. β. σε προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί έπειτα από ειδική παραγγελία του πελάτη με συγκεκριμένες διαστάσεις και μέγεθος. γ. Στην περίπτωση που ο χρήστης δεν ακύρωσε εγκαίρως την παραγγελία.

7.4. Αλλαγές/επιστροφές γίνονται σε περιορισμένο αριθμό προϊόντων καθώς για λόγους υγιεινής και δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί τα προϊόντα καθίσταται αδύνατο να δεχθούμε αλλαγές προϊόντων που έρχονται σε άμεση επαφή με το ανθρώπινο σώμα (π.χ. στρώματα, μαξιλάρια κλπ.). Οι αλλαγές θα είναι αποδεκτές μόνο αν δεν έχουν παραβιαστεί οι συσκευασίες και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία μας. Ο χρήστης θα επιβαρύνεται σε κάθε περίπτωση με τα έξοδα αποστολής εκτός αν πρόκειται για λάθος της εταιρείας (π.χ. αποστολή λανθασμένου προϊόντος).

7.5. Οι επιστροφές των προϊόντων θα γίνονται έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία μας για να συμφωνηθεί ο τρόπος επιστροφής καθώς και η χρήση συγκεκριμένης μεταφορικής. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται αυστηρά στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς φθορές ή ελαττώματα, στην αρχική τους συσκευασία και την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα κριθεί αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

  1. Προστασία προσωπικών δεδομένων.

8.1. Η “ART STROM” δύναται να διατηρεί στοιχεία των ενδιαφερόμενων χρηστών για την εξασφάλιση της έγκαιρης, προσήκουσας και ορθής αποστολής των προϊόντων, καθώς και για γενικότερους σκοπούς εμπορικής προώθησης, φορολογικών υποχρεώσεων κλπ.

8.2. Στα πλαίσια αυτά, η “ART STROM” διαχειρίζεται την πλατφόρμα σύμφωνα με τον Ν.4624/2019 και τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 (GDPR). Για περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή την πολιτική απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα μας.

  1. Εφαρμοστέο δίκαιο.

9.1. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, καθώς και οι ειδικότερες προβλέψεις του παρόντος, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, ως δίκαιο της έδρας της επιχείρησης.

9.2. Κάθε διαφορά εκ της εκτέλεσης της παρούσας σύμβασης θα επιλύεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

  1. Τελικές διατάξεις.

10.1 Σε περίπτωση που ήθελε κηρυχθεί άκυρος κάποιος από τους όρους της παρούσας, δεν επηρεάζεται η ισχύς των υπολοίπων όρων αυτής.

10.2. Ο χρήστης δηλώνει υπεύθυνα ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνεί μ’ όλους τους ανωτέρω όρους, τους οποίους αποδέχεται.